به گزارش صدای بورس، سید حسین حسینی اظهار داشت: رویکرد دولت مردمی در اصلاح عادلانه تخصیص یارانه اقلام اساسی با چرخش از ابتدای زنجیره به انتهای زنجیره مصرف، ضمن هدایت مستقیم یارانهها به خانوارهای کمبرخوردار، فرصت باز مهندسی الگوی تغذیهای سلامت جامعه در راستای محو فقر مطلق غذایی برای برنامهریزان بخش کشاورزی کشور، به وجود آورده است.
رییس سازمان شیلات ایران اظهار داشت: آبزیان سرشار از پروتئین با ارزش بوده که نسبت به سایر پروتئینهای حیوانی از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است، لذا برای تشویق و هدایت خانوارها جهت مصرف آبزیان و جایگزینکردن آن (غذای سلامتی) بهجای گوشت قرمز و مرغ تمهیدات زیربنایی از جمله اعطای یارانه سلامت به دهکهای کمبرخوردار، دسترسی آسان به آبزیان با بهرهگیری از نظام توزیع هوشمند آبزیان، آموزش و ترویج مصرف آبزیان باید اندیشیده شود.
بیشتر بخوانید: روزانه ۱۴۰۰ تن مرغ در تهران توزیع میشود
حسینی تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی فعلی، مصرف آبزیان میتواند ضمن تامین نیازهای حداقل پروتئینی اقشار جامعه، بهعنوان کالای مکمل گوشت و مرغ در سبد خانوار و محرک دستیابی به اهداف برنامه تحولی باشد.
به گزارش تسنیم، وی با مقایسه قیمت آبزیان با گوشت قرمز گفت: با توجه به مردمیسازی یارانهها قیمت یک کیلو گوشت خورشتی گوسفندی در بازار حدود 204 هزار تومان و قیمت یک کیلو گوشت خورشتی گوساله در بازار حدود 170 هزار تومان است، درحالیکه قیمت عرضه ماهی پس از هزینه فرآوری و انجماد و تحویل در بازار، قزلآلا 112 هزار تومان، فیتوفاک 81 هزار و 200 تومان، کپور 118 هزار تومان و آمور 156 هزار تومان است که بالاترین قیمت حدود 75 درصد گوشت گوسفند است و کمترین قیمت حدود 50 درصد قیمت یک کیلو گوشت گوسفندی خواهد بود، بنابراین هم فرصت است و هم مزیت تا مصرف آبزیان را در سبد خانوادههای کمدرآمد پس از مردمیسازی یارانهها قرار دهیم.
نظر شما